To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
A A A

Wij bieden offertes van top leveranciers en fabrikanten:

Logo Thyssen Logo Handicare Logo Practicomfort Logo Platinum Logo Otolift
Verspil geen tijd met zoeken en bellen met alle leveranciers
Vind vertrouwde leveranciers van trapliften in uw regio
Meer dan 12.000 mensen hebben er al om gevraagd

Traplift vergoeding

Gaat het traplopen niet meer zo gemakkelijk als voorheen? Bent u op zoek naar een oplossing waarmee u zelfstandig alsnog uw trap kunt gebruiken? Een traplift aanschaffen kan dan de perfecte oplossing voor u zijn.

Traplift vergoeding via de overheid

Er zijn gevallen denkbaar waarbij u in aanmerking komt voor een traplift vergoeding via de overheid. Bijvoorbeeld omdat door uw arts is vastgesteld dat u om medische redenen genoodzaakt bent om een traplift aan te schaffen. Dan kan een traplift vergoeding verstrekt worden door de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de vorm van een Persoonsgebonden Budget (PGB).

Ontvang nu traplift offertes

Zoekt u een traplift? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons!

Traplift subsidie

Wanneer u een beroep doet op de WMO, en u heeft gegronde redenen, kunt u in aanmerking komen voor een PGB of een zorgmiddel in de vorm van Natura. Wanneer u een PGB krijgt bestaat uw traplift vergoeding uit een door uw gemeente bepaald geldbedrag, terwijl een zorgmiddel in Natura betekent dat u een traplift krijgt die de gemeente zelf voor u uitzoek. Het zelf kopen van een traplift kan echter voordeliger voor u zijn omdat u voor een gemeente traplift eigen bijdrage moet betalen.