To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
Vergelijk gratis offertes en bespaar op uw traplift! Maak gebruik van onze offerte aanvraaghulp en ontvang meerdere traplift offertes.

Traplift vergelijken

Het vergelijken van trapliften verschaft duidelijkheid over traplift prijzen, traplift kosten en traplift leveranciers.

De voordelen van een traplift vergelijken

Een traplift vergelijken brengt veel voordelen met zich mee. Wist u dat u tot wel 30% kunt besparen op uw traplift door middel van het vergelijken van trapliften? Als u meerdere trapliften vergelijkt weet u zeker dat u de traplift vindt die bij u past op het gebied van prijs, kosten en leverancier. Zo sluit u gegarandeerd de beste traplift deal.

Trapliften vergelijken; welk model heeft u nodig?

Niet elk liftsysteem of elke traplift past bij uw persoonlijke wensen en behoeften. De traplift die het beste bij u past hangt af van uw situatie. U kunt ook kijken naar andere liftsystemen. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van een rolstoel, kan een platformlift een geschikte optie voor u zijn. Maar als u nog zelfstandig kunt zitten en staan, is een traplift weer de beste optie gezien prijs en kwaliteit. De verschillende soorten liften zijn: rechte traplift, traplift met bocht, platformlift en huislift.

Hieronder vindt u een tabel waarbij u de verschillende soorten liften ziet met de daarbij horende specificaties. Zo kunt u voor uzelf nagaan wat voor soort lift het meest geschikt is voor u en uw situatie.


Soort trapliftPrijsklasseGeschikt voorToepassingsgebiedKenmerkManier van verplaatsen
Rechte traplift€ 2.500 –    € 10.000Ernstig beperkt  in mobiliteitRechte trappen, bijvoorbeeld voor het huisAlleen voor rechte trajectenStoel
Traplift met bocht€ 2.500 –    € 10.000Ernstig beperkt  in mobiliteitWenteltrappen of trappen  met een bocht, in het trappenhuisVoor de koop op het soort bocht lettenStoel
Platformlift€ 8.500 –    € 20.000RolstoelgebruikerKleinere hoogteverschil-  len, enkele tredenVeel ruimte nodig voor het uitklappenPlatform
Huislift€ 14.500 –  €  30.000RolstoelgebruikerAfhankelijk van de  aanwezige ruimte in het huis of uitbouwEr is eventueel een schacht nodig, installatie kan duur zijnCabine


Het vergelijken van trapliften is dus belangrijk en kan veel voordelen opleveren. Maar hoe vergelijkt u snel en eenvoudig trapliften?

Ontvang nu traplift offertes

Zoekt u een traplift? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons!

Hoe kunt u trapliften vergelijken? 

Bij VergelijkPortaal kunt u gratis en vrijblijvend meerdere traplift offertes vergelijken. Het enige wat u hoeft te doen, is de offerte aanvraaghulp te doorlopen. In deze hulp worden een aantal vragen gesteld die betrekking hebben op uw trap situatie zodat de leveranciers geschikte offertes voor u kunnen opstellen. Zo kunt u meerdere traplift offertes vergelijken en tot wel 30% besparen op uw traplift. 100% gratis en vrijblijvend.

Uw voordelen
  • Ontvang meerdere offertes
  • Gratis, vrijblijvend en onafhankelijk
  • Direct scherpe prijzen
Vragen? Neem contact met ons op!

Gratis advies

071 302 05 00

Stuur ons een e-mail

Onze medewerkers hebben al meer dan 219.000 aanvragen verwerkt.