To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
A A A

Wij bieden offertes van top leveranciers en fabrikanten:

Logo Thyssen Logo Handicare Logo Practicomfort Logo Platinum Logo Otolift
Verspil geen tijd met zoeken en bellen met alle leveranciers
Vind vertrouwde leveranciers van trapliften in uw regio
Meer dan 12.000 mensen hebben er al om gevraagd

Traplift leasen

Gaat het traplopen u minder gemakkelijk af waardoor u de aanschaf van een traplift overweegt? U kunt uw traplift leasen als alternatief voor kopen.

Uw traplift leasen – diverse modellen

Er bestaan veel verschillende lift systemen. Onderling zijn er aanzienlijke prijsverschillen. Trapliften behoren tot de goedkoopste liftoplossingen. Iedereen die zelfstandig kan opstaan en zitten, kan er probleemloos gebruik van maken. Een platformlift is goedkoper maar is juist ideaal voor rolstoelgebruikers en kan tevens fungeren als vrachtlift. Vanwege veiligheidsredenen raden wij het niet aan om staand op een platformlift de trap te overbruggen.

Bespaar op uw investeringskosten

Wie een traplift nodig heeft, maar voor wie de aanschaf ervan geen optie is, kan kiezen voor een lease constructie. Het leasen van een traplift is ook geschikt wanneer u verwacht de lift slechts tijdelijk (na een ongeval of operatie) nodig te hebben. Leasen bespaart u op korte termijn geld.

Ontvang nu traplift offertes

Zoekt u een traplift? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons!Offer

 Vergelijkend  aspect KoopLeasing
FlexibiliteitGeen flexibiliteitHoge
Lopende kostenEvt. kosten bij onderhoud en reparatieMaandelijkse lease prijs, evt kosten bij onderhoud en reparatie
GarantieMeerjarige garantie, afhankelijk van koopovereenkomstGeen
KostenEenmalige aanschafkosten, vanaf € 2.750,- evt. onderhoud en reparatieMaandelijks, vanaf € 90,-

Leveranciers en prijzen bij traplift leasen

Een eenvoudige traplift kunt u al leasen vanaf € 90, – per maand. Enkele leveranciers die trapliften leasen zijn Stannah, PractiComfort en ThyssenKrupp. U dient wel rekening te houden met extra kosten voor de installatie en na het leasen, ook voor de demontage. Er is één belangrijk verschil tussen huren en leasen: bij leasen is de leverancier niet verantwoordelijk voor service zoals reparaties terwijl dit bij een huurconstructie wel het geval is. Indien u kiest voor leasen, bent u zelf verantwoordelijk voor speciale service kosten.