To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
A A A

Wij bieden offertes van top leveranciers en fabrikanten:

Logo Thyssen Logo Handicare Logo Practicomfort Logo Platinum Logo Otolift
Verspil geen tijd met zoeken en bellen met alle leveranciers
Vind vertrouwde leveranciers van trapliften in uw regio
Meer dan 12.000 mensen hebben er al om gevraagd

Traplift kosten

Op de vraag “Hoeveel kost een traplift?” is niet een eenduidig antwoord te geven. De kosten van een traplift worden namelijk bepaald door uw trapsituatie en uw wensen.

Wat zijn de kosten van een traplift?

Traplift kosten zijn vooral afhankelijk van het soort trap in uw woning. Zo kan het zijn dat u een traplift met bocht nodig heeft of een traplift zonder bocht. Een traplift met bocht is vaak duurder dan een traplift zonder bocht. Daarnaast zijn lange en brede trappen eenvoudiger te voorzien van een traplift dan nauwe en wentelende trappen. Ook is de prijs van een traplift voor rolstoelgebruikers vaak hoger. De reden hiervoor is dat er een sterkere (en duurdere) elektromotor nodig is om een rolstoel te kunnen voortbewegen.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende serviceabonnementen die traplift leveranciers aanbieden. Ook kunnen de kosten van een traplift sterk afhangen van het type lift: gaat u voor een merklift of een wit model?

De tabel hieronder beschrijft de kenmerken waar u aan kunt denken bij de aanschaf van een traplift. Deze onderdelen hebben een invloed op de traplift kosten.

KenmerkAntwoorden
OorsprongNieuw, gebruikt, gehuurd
Soort trapliftTraplift, platformlift of huislift
AandrijvingAlleen elektromotor of/en accu
Onderhoud/reparatieBestaat het totaalpakket uit onderhoud- en reparatieservice?
Merklift t.o.v. wit modelSlijtage-onderdelen, waarde doorverkoop, service
ServiceHoe goed zijn de garantie- en servicevoorwaarden?

Ontvang nu traplift offertes

Zoekt u een traplift? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons!

Traplift kosten vergelijken bij VergelijkPortaal - Bespaar tot wel 30%

Aan de hand van de bovenstaande tabel kunt u al afleiden hoe complex een prijsvergelijking van trapliften kan zijn. Bij VergelijkPortaal kunt u eenvoudig traplift kosten vergelijken. Door middel van onze offerte aanvraaghulp kunt u in 1 klik eenvoudig gratis en vrijblijvend traplift offertes aanvragen bij meerdere traplift leveranciers. Zo vindt u de traplift die bij ú past en sluit u gegarandeerd de beste deal.