To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
Vergelijk gratis offertes en bespaar op uw traplift! Maak gebruik van onze offerte aanvraaghulp en ontvang meerdere traplift offertes.

Traplift huren

Een traplift dient ervoor uw levenskwaliteit te verhogen. Want met een traplift bent u (opnieuw) in staat uw hele woning te bewonen. U hoeft niet te verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Als u een traplift overweegt kunt u uzelf de volgende vraag stellen: gaat u een traplift kopen of een traplift huren?

1e mogelijkheid: traplift kopen

Omdat een traplift een grote aankoop is, is het raadzaam het aanbod van meerdere traplift leveranciers met elkaar te vergelijken wanneer u kiest voor het aanschaffen van een traplift. Een traplift kopen is vooral de moeite waard wanneer u verwacht de traplift voor langere tijd te gebruiken. Ook is het handig om er zeker van te zijn dat u in de nabije toekomst niet van plan bent te gaan verhuizen.

Ontvang nu traplift offertes

Zoekt u een traplift? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons!

2e mogelijkheid: traplift huren

Wie verwacht slechts voor korte tijd minder mobiel te zijn, kan denken aan trapliften huren. De meeste traplift leveranciers verhuren echter alleen liften voor rechte trappen. Heeft u een trap met bocht(en)? Dan is de kans groot dat u geen traplift kunt huren. Is dit wel het geval, dan zijn er vaak hoge aanpassingskosten. Bij trapliften huren, is de service en het onderhoud voor een periode van één tot twee jaar volledig de verantwoording van de verhuurder. Hierdoor bent u gevrijwaard van extra kosten. Omdat u al snel een hoog bedrag bereikt met een maandelijkse huurprijs van ongeveer € 90, – of meer, is het verstandig om ook de aankoop van een traplift te overwegen.

Uw voordelen
  • Ontvang meerdere offertes
  • Gratis, vrijblijvend en onafhankelijk
  • Direct scherpe prijzen
Vragen? Neem contact met ons op!

Gratis advies

071 302 05 00

Stuur ons een e-mail

Onze medewerkers hebben al meer dan 219.000 aanvragen verwerkt.