To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
Vergelijk gratis offertes en bespaar op uw scootmobiel! Maak gebruik van onze online keuzehulp tool en ontvang meerdere scootmobiel offertes.


Vaste scootmobielen

Vaak hebben we niet in de gaten hoe vanzelfsprekend lopen voor ons is. Even naar de supermarkt lopen of een korte wandeling maken, zijn dagelijkse bezigheden waar we niet bij stil staan. Wanneer om bepaalde redenen uw mobiliteit vermindert, kan een hulpmiddel erg goed van pas komen. Een vaste scootmobiel is dan de perfecte oplossing om uw mobiliteit weer terug te winnen.

Voordelen van de vaste scootmobiel

Herkent u zich in bovenstaande omschrijving en wilt u uw mobiele vrijheid weer terug? Een vaste scootmobiel is de perfecte uitkomst voor iedereen die slecht ter been is maar toch zelfstandig erop uit wil. Meerdere voordelen zijn eraan verbonden. Zo is het rijden op een scootmobiel snel geleerd, want de bediening is erg eenvoudig. Daarnaast beschikt het over een grote accu die de mogelijkheid biedt om vele kilometers af te leggen. Een vaste scootmobiel is robuust, stevig en goed te gebruiken voor korte, maar ook voor lange afstanden. U mag ermee rijden op het fietspad, de rijbaan en het trottoir. U bent veel sneller op plaats van bestemming dan u lopend zou zijn. Tot slot kunt u het gemakkelijk en vrijwel overal parkeren omdat het compacter is dan een auto. Met dit voertuig heeft u bijna overal toegang toe.

Ontvang nu scootmobiel offertes

Zoekt u een scootmobiel? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons!

Opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel daarentegen, is speciaal gemaakt voor transport met een ander voertuig. Zoals de naam het al zegt kunt u een dergelijke scootmobiel gemakkelijk ‘opvouwen’ en meenemen.

Uw voordelen
  • Ontvang meerdere offertes
  • Gratis, vrijblijvend en onafhankelijk
  • Direct scherpe prijzen
Vragen? Neem contact met ons op!

Gratis advies

071 302 05 00

Stuur ons een e-mail

Onze medewerkers hebben al meer dan 219.000 aanvragen verwerkt.