To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
Vergelijk gratis offertes en bespaar op uw scootmobiel! Maak gebruik van onze online keuzehulp tool en ontvang meerdere scootmobiel offertes.


Scootmobiel tweedehands

Wanneer u op zoek bent naar een scootmobiel, kijkt u natuurlijk eerst naar uw budget. Als u een nieuw model te prijzig vindt, kunt u erover nadenken om een tweedehands scootmobiel aan te schaffen. Een tweedehands model kan de gepaste oplossing voor u zijn, mits het in goede staat verkeert. Hieronder vindt u een aantal zaken waar u op dient te letten bij de aanschaf van een tweedehands scootmobiel.

Periodiek onderhoud

Voordat u kiest voor een tweedehands scootmobiel, is het raadzaam om te controleren of het comfortabel rijdt. Een scootmobiel is een hulpmiddel dat de mobiliteit bevordert en u wilt een product kopen dat goed werkt. Onderhoud is daarom erg belangrijk. Niet alleen vanaf het moment van aanschaf moet onderhoud regelmatig uitgevoerd worden; ook dient de voormalige gebruiker dit goed bijgehouden te hebben. Indien dat het geval is, kunt u ervan uitgaan dat de scootmobiel in goede conditie is en nog lang zal meegaan.

Ontvang nu scootmobiel offertes

Zoekt u een scootmobiel? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons!

Leeftijd van de accu

Een ander belangrijk punt om op te letten is de accu van de scootmobiel. Is deze ouder dan 18 maanden? Dan raden wij aan om de accu te vervangen. Oude accu’s houden namelijk minder goed stroom vast dan nieuwe accu’s. Een nieuwe accu zal de levensduur van een tweedehands scootmobiel verhogen.

Uw voordelen
  • Ontvang meerdere offertes
  • Gratis, vrijblijvend en onafhankelijk
  • Direct scherpe prijzen
Vragen? Neem contact met ons op!

Gratis advies

071 302 05 00

Stuur ons een e-mail

Onze medewerkers hebben al meer dan 219.000 aanvragen verwerkt.