To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
Vergelijk gratis offertes en bespaar op uw scootmobiel! Maak gebruik van onze online keuzehulp tool en ontvang meerdere scootmobiel offertes.


Scootmobiel prijzen

Wanneer u gebruik maakt van VergelijkPortaal vergelijkt u gratis & vrijblijvend scootmobiel prijzen van top leveranciers. Maar aan wat voor prijs moet u denken wanneer u een scootmobiel aanschaft?

Wat is de prijs van een scootmobiel?

Scootmobiel prijzen zijn er in verschillende prijscategorieën. Dat heeft te maken met de verschillende uitvoeringen en de diversiteit aan opties. Zo kan de prijs van een scootmobiel verschillen per leverancier, maar de prijs hangt ook sterk af van het model en uw voorkeuren. De uiteindelijke kosten die u gaat maken, zijn afhankelijk van wat u precies zoekt. Daarbij zijn uw wensen de meest bepalende prijsfactor.

Er zit een groot verschil in prijs wanneer u kiest voor een opvouwbare scootmobiel of een vaste scootmobiel. Een opvouwbare scootmobiel heeft namelijk andere voordelen dan een vaste scootmobiel. Daarnaast valt een scootmobiel met opties erop als extra verlichting, een draaibare stoel en sterke schokbrekers in een ander prijscategorie dan een simpele uitvoering. Ook de actieradius en de maximale snelheid die u wenst, maken een verschil in de kosten. Verder heeft u natuurlijk de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal merk of een model met enige naamsbekendheid.

Een aantal vragen waar u rekening mee kunt houden zijn: welke afstand wil ik overbruggen met mijn scootmobiel? Wil ik de scootmobiel kunnen meenemen in de auto? Hoe snel wil ik kunnen met mijn scootmobiel? Hoeveel gewicht moet mijn scootmobiel kunnen dragen?

Scootmobiel prijzen indicatie

Om scootmobiel prijzen te verduidelijken kunt u hieronder een tabel vinden met prijsindicaties van scootmobielen.

Type scootmobiel

Prijsklasse (nieuw)

Kosten scootmobiel afhankelijk van:

Opvouwbare scootmobiel

Vanaf €450,-

– Technische mogelijkheden
– Gewenste snelheid
– De gewenste aanpassingen
– Bedieningsmogelijkheden
– Individuele wensen
– Actieradius
– Draagkracht
– Opvouwbaar of vast
– Kwaliteit van de onderdelen/materiaal
– Services van producenten/leveranciers
– Garantiemogelijkheden

Vaste scootmobiel

Vanaf €2.900,-

Aangepaste scootmobiel

Vanaf €4.000,-

Ontvang nu scootmobiel offertes

Zoekt u een scootmobiel? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons

Vergelijk scootmobiel prijzen bij VergelijkPortaal & bespaar tot wel 30%!

Scootmobiel prijzen vergelijken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wanneer u onze offerte aanvraaghulp doorloopt, krijgt u gratis en vrijblijvend meerdere scootmobiel offertes van verschillende leveranciers. Hierdoor kunt u eenvoudig en snel scootmobiel prijzen vergelijken. Zo kiest u altijd de scootmobiel die het beste past bij u en uw budget!

Uw voordelen
  • Ontvang meerdere offertes
  • Gratis, vrijblijvend en onafhankelijk
  • Direct scherpe prijzen
Vragen? Neem contact met ons op!

Gratis advies

071 302 05 00

Stuur ons een e-mail

Onze medewerkers hebben al meer dan 219.000 aanvragen verwerkt.