To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
Vergelijk gratis offertes en bespaar op uw scootmobiel! Maak gebruik van onze online keuzehulp tool en ontvang meerdere scootmobiel offertes.


Opvouwbare scootmobiel

Bent u vaak op pad of reist u graag? Wanneer lopen moeizaam gaat, moet u uw vakanties wellicht daarop aanpassen. Met een scootmobiel bij de hand, bent u altijd en overal mobiel. Niet alle scootmobielen zijn echter geschikt om mee te nemen. Een opvouwbare scootmobiel is speciaal gemaakt voor transport met een ander voertuig. Zoals de naam het al zegt kunt u deze gemakkelijk inklappen en meenemen.

Compact en wendbaar

Reist u met de auto, het vliegtuig of de trein? Dat is geen enkel probleem. Een opvouwbare scootmobiel is erg licht en compact. Bovendien klapt u uw scootmobiel in een mum van tijd in elkaar en neemt het mee. Een ander verschil ten opzichte van een vaste scootmobiel kan zijn, dat de opvouwbare scootmobiel iets wendbaarder is. U kunt zich gemakkelijk voortbewegen en komt vrijwel overal.

Ook in smalle gangen en op kronkelpaden, komt u veilig en gemakkelijk vooruit. Ideaal om mee naar het park, de supermarkt of apotheek te gaan. Maar uiteraard ook perfect om binnenshuis te gebruiken!

Ontvang nu scootmobiel offertes

Zoekt u een scootmobiel? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons!

Reizen met een opvouwbare scootmobiel

Wilt u op uw vakantiebestemming ook zelfstandig erop uit kunnen? Dan is de opvouwbare scootmobiel een echte aanrader. Door de mogelijkheid de scootmobiel in te klappen, zal het weinig ruimte in beslag nemen. En wilt u uw scootmobiel bij aankomst meteen gebruiken? Binnen enkele minuten heeft u het weer uitgeklapt en is uw voertuig helemaal klaar voor gebruik!

Uw voordelen
  • Ontvang meerdere offertes
  • Gratis, vrijblijvend en onafhankelijk
  • Direct scherpe prijzen
Vragen? Neem contact met ons op!

Gratis advies

071 302 05 00

Stuur ons een e-mail

Onze medewerkers hebben al meer dan 219.000 aanvragen verwerkt.