To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
Vergelijk gratis offertes en bespaar op uw scootmobiel! Maak gebruik van onze online keuzehulp tool en ontvang meerdere scootmobiel offertes.


Scootmobiel nieuw

Een nieuwe scootmobiel biedt veel voordelen. In de eerste plaats betekent een scootmobiel dat u weer de vrijheid krijgt zelfstandig op pad te gaan. Wilt u even boodschappen doen, naar de markt of moet u langs de huisarts? Als dit alles lopend niet meer gaat, bent u vaak afhankelijk van andere mensen. U moet dan afspraken maken en rekening houden met de tijd van anderen. Wanneer u over een eigen vervoermiddel beschikt, geniet u van meer vrijheid en zelfstandigheid. En dat is natuurlijk erg waardevol.

Meer doen in minder tijd

Wachten op de taxi of op iemand die tijd voor u moet vrijmaken, gaat vaak ten koste van uw eigen tijd. Een groot voordeel van een nieuwe scootmobiel is, dat u zelf uw tijd kunt indelen. Heeft u een afspraak waar u heen wilt of wilt u impulsief een ritje in het bos maken? Met uw eigen vervoermiddel is dat geen enkel probleem. U stapt op uw nieuwe scootmobiel en rijdt weg. Bovendien bepaalt u zelf de snelheid waarmee u rijdt.

Ontvang nu scootmobiel offertes

Zoekt u een scootmobiel? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons!

Toegang tot het verkeer

Tot slot is het een voordeel dat u als scootmobiel bestuurder deelneemt aan het verkeer zonder dat u een rijbewijs of certificaat nodig heeft. U bent niet verplicht een rij cursus te volgen. Dit komt doordat de bediening van een scootmobiel vrij eenvoudig is. Een paar oefenritten zijn vaak voldoende om het besturen van een nieuwe scootmobiel onder de knie te krijgen. Daarna mag u op het trottoir, het fietspad en zelfs op de rijbaan rijden. Het enige waar u op dient te letten is dat u de toegestane snelheden en de verkeersborden kent voordat u aan het verkeer deelneemt. Dit is belangrijk in verband met veiligheid.

Uw voordelen
  • Ontvang meerdere offertes
  • Gratis, vrijblijvend en onafhankelijk
  • Direct scherpe prijzen
Vragen? Neem contact met ons op!

Gratis advies

071 302 05 00

Stuur ons een e-mail

Onze medewerkers hebben al meer dan 219.000 aanvragen verwerkt.