To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 071 302 05 00
Vergelijk gratis offertes en bespaar op uw scootmobiel! Maak gebruik van onze online keuzehulp tool en ontvang meerdere scootmobiel offertes.


Scootmobiel huren

Een scootmobiel huren kan de ideale oplossing zijn als u er tijdelijk behoefte aan heeft. Hierbij kunt u denken aan verschillende gevallen waarin een scootmobiel goed van pas komt. U wilt bijvoorbeeld een reis maken maar u kunt geen lange afstanden lopen. Of u heeft een ongeluk gehad en u bent tijdelijk slecht ter been. Ook als u herstellende bent na een operatie, kan het huren van een scootmobiel een oplossing bieden.

Scootmobiel huren tijdens uw vakantie

Als u een vaste scootmobiel gewend bent, is het lastig om zonder uw voertuig op vakantie te gaan. Want u wilt natuurlijk ook op uw vakantiebestemming mobiel zijn en leuke dingen doen. Dan is een opvouwbare huur scootmobiel erg handig om gebruik van te maken. Het maakt niet uit of u met de auto of met het vliegtuig reist. Een opvouwbare scootmobiel is inklapbaar en compact waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Ontvang nu scootmobiel offertes

Zoekt u een scootmobiel? Wij vinden 3 aanbieders voor u die aan uw wensen voldoen. U ontvangt 3 gratis offertes van ons!

Scootmobiel huren tijdens revalidatie

Heeft u een operatie gehad waardoor uw mobiliteit tijdelijk is verminderd? Ook in dat geval is het raadzaam om een scootmobiel te huren. De verwachting is namelijk dat u er na herstel niet meer gebruik van gaat maken. Tot die tijd kunt u genieten van de vrijheid en mobiliteit die een scootmobiel biedt.

Wanneer kunt u beter kopen?

Als u weet dat u een scootmobiel voor langere tijd nodig heeft, is het toch raadzaam om een scootmobiel te kopen. Dit in verband met de huurkosten. Het is handig om van te voren een afweging te maken wat voordeliger is voor u. Veel aanbieders bieden naast koop scootmobielen ook huur scootmobielen en kunnen u adviseren wat in uw geval beter is om te doen.

Uw voordelen
  • Ontvang meerdere offertes
  • Gratis, vrijblijvend en onafhankelijk
  • Direct scherpe prijzen
Vragen? Neem contact met ons op!

Gratis advies

071 302 05 00

Stuur ons een e-mail

Onze medewerkers hebben al meer dan 219.000 aanvragen verwerkt.